Bemutatkozás

Napenergia-hasznosításhoz válassza a Naplopó Kft-t!

Szeretünk Napot lopni, ez a hivatásunk.

És ezt felkészülten, megbízhatóan, korrekten tesszük.

A Naplopó Kft. a hazai napenergia-hasznosítás úttörő vállalkozása. Tevékenységünket több mint két évtizeddel ezelőtt kezdtük, és az eltelt idő alatt sokat tettünk azért, hogy Magyarországon is elterjedjenek, és jó minőségben valósuljanak meg a Nap energiáját hasznosító rendszerek.

Tiszta a profilunk, alapelvünk a szakosodás. Ezért nem foglalkozunk mással, csak napenergia-hasznosító rendszerek megvalósításával és az ehhez szükséges speciális termékek árusításával. Ezen a területen profik vagyunk, Magyarországon egyedülálló tudással, tapasztalattal és felkészültséggel rendelkezünk.

Az elmúlt évek alatt országszerte több mint 1500 darab napenergia-hasznosító rendszer valósítottunk meg családi házakon és nagyobb létesítményeken egyaránt. Munkánkkal minden esetben sikerült kivívni megrendelőink elismerését és megbecsülését.

Büszkék vagyunk arra, hogy az épületgépész szakmán belül jelentős ismertségre és elismertségre tettünk szert. Ennek eredményeként vállalkozásunk 2012-ben megkapta az „Év épületgépész kivitelezője” megtisztelő címet, melyet a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Tagozata és a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége ítélt oda.

Az általunk forgalmazott napkollektorokra és napelemekre minimum 10 év termékgaranciát, a kivitelezési munkánkra pedig 3 év teljes körű garanciát vállalunk. Az általunk megvalósított rendszerek tulajdonosai nyugodtak lehetnek, hiszen az átadás után is számíthatnak ránk. A szükséges mértékű karbantartásokat is elvégezzük, az esetleg évek alatt elhasználódott, meghibásodott termékeket a pedig garanciális időn túl is javítjuk, felújítjuk, ha kell új, korszerű termékre cseréljük.

Vállalkozásunk szilárd, stabil alapokon áll. A személyi, tárgyi és pénzügyi-finanszírozási képességeink egyaránt megfelelőek ahhoz, hogy munkánkat megbízhatóan, minden tekintetben korrektül, megrendelőink megelégedésére tudjuk elvégezni.

Naplopás ügyében forduljon Ön is hozzánk bizalommal!

Varga Pál
cégvezető, tulajdonos


 Napkollektorok felszerelése Napkollektorok felszerelése

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel

Április 24-től indul az MFB program
családi házak és társasházak részére


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 21 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez