Elismeréseink, minősítéseink, engedélyeink

 

ISO 9001 tanúsítás

Akkreditált minőségirányítás rendszer, ISO 9001

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy napenergia-hasznosító rendszerek megvalósítására irányuló szolgáltatásaink minőségi színvonala folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki ügyfeleink igényeit és a jogszabályi követelményeket. Célunk elérése érdekében 2006-óta az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő, integrált, dokumentált minőségirányítási rendszert működtetünk.

Tanúsítvány letöltése


 

Elismeréseink

Az év épületgépész kivitelezője oklevél

Az év kivitelező vállalkozása, 2012.

Kivitelezői tevékenységünk elismeréseként 2012-ben a Naplopó Kft. elnyerte az év épületgépész kivitelező vállalkozása címet. Ezt a díjat minden évben a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Tagozata, valamint a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége ítéli oda. A díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vette át 2012. november 30-án.

Energy Award díj 2013

RENERGY AWARD, 2013.

A szakma kiváló személyisége - Outstanding Personality

A Renergy díjat a német székhelyű REECO GmbH, a megújuló energiák és az energiahatékonyság területén Európa egyek vezető kiállítás-, konferencia-, és rendezvény szervezője ítéli oda a megújuló energiák területén tevékenykedő ismert és elismert kiváló személyiségeknek. 2013-ban a díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vehette át.

Dr. Kocsis Károly díj, 2015.

A díjat Kocsis Károly (1935-2005) egyetemi tanár, rektor munkatársa, Dr. Barótfi István és a Szent István Egyetemen - 2002-ben - elsőként végzett EU energiagazdálkodási szakmérnök hallgatói hozták létre. Minden évben az a személy kapja meg e kitüntetést, aki a megújuló energiaforrások magyarországi alkalmazásában jelentős eredményt ért el. 2015-ben a díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vehette át.

 

Delfin Díj

Delfin díj, 2016.

A Delfin díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) a Magyar Telekom alapította 2008-ban, és olyan vállalkozások elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.
A Naplopó Kft. a fenntarthatósági tudatformálás, oktatás kategória 2016-os díját nyerte el.


MKIK nyivántartás Engedélyeink

Magyarországon az építőipari szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 27.§(1) bekezdése alapján épületgépészeti kivitelezői tevékenységet csak olyan vállalkozás végezhet, aki bejegyzésre került a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésügyi Regisztrációs Irodája által vezetett építőipari kivitelezői nyilvántartásba. A Naplopó Kft. a szükséges regisztrációval rendelkezik, a nyilvántartási számunk: 11A51927.


 

ÉMI minősítés

Minősítéseink

Családi házak, valamint iparosított technológiával épült lakóházak és társasházak (panelházak) állami támogatással megvalósuló napkollektoros rendszereinek kivitelezését csak az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált és minősített szakkivitelező vállalkozás végezheti. Családi házak kivitelezéséhez csak viszonylag egyszerű regisztráció szükséges. Panelházak kivitelezéséhez viszont komoly, a vállalkozás személyi, tárgyi, jogi és pénzügyi alkalmasságát, és referencia munkáit egyaránt vizsgáló minősítő eljáráson kell átesni. A Naplopó Kft. az ÉMI által minősített vállalkozás, a épületgépészeti munkák esetében a legmagasabb kategóriájú minősítéssel rendelkezik.

A Naplopó Kft. ÉMI tanúsítványának regisztrációs száma: ÉMI-ÉMV/B-134/1/2011.


 Építőipari Panaszmentességi Igazolás  Építőipari Panaszmentességi Igazolás

Az Építkezők Országos Egyesülete által kiállított tanúsítvány igazolja, hogy a Naplopó Kft. a fogyasztóvédelmi szempontokat kiemelten kezeli, és a társadalmi felelősségvállalásban aktív szerepet vállal. Az Építőipari Panaszmentességi Igazolást kizárólag abban az esetben kerül kiállításra, ha az azt igénylő gazdálkodó szervezet az Építőipari Panasznyilvántartásban nem szerepel, illetve az igazolás Szabályzatában előírt feltételeknek megfelel, és az abban előírtakat magára nézve kötelező érvényűnek elfogadja.

A Naplopó Kft. Panaszmentességi igazolásának száma: KM-13-3530-092014

Megbízható Cég

MEGBÍZHATÓ CÉG tanúsítvány

A megbízható cég tanúsítványt azok a vállalkozások kaphatják meg, melyekről egy innovatív és szerzői jogvédelem alatt álló kereső algoritmus az interneten nem talál negatív fogyasztói véleményt.

NAV köztartozásmentes cég

NAV köztartozásmentes adatbázis

A Naplopó Kft. stabil pénzügyi alapokon áll, ezért nincs adó-, vagy egyéb köztartozása. Ezt naprakészen a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában lehet leellenőrizni. Kattintson ide, és a kereső mezőbe írja be a Naplopó Kft. adószámát: 12206502


 

Építés-Szerelési biztosítás

Biztosításunk - Az Ön biztonsága

A Naplopó Kft. érvényes Építés-, Szerelésbiztosítással rendelkezik. Ez azért fontos, hogy Ön a kivitelezésünk ideje alatt is biztonságban tudhassa lakását, vagy egyéb épületeit és értékeit. Természetesen mi a legjobb tudásunk szerint, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a kivitelezési munka során ne kövessünk el hibát, és még véletlenül sem okozzunk kárt Önnek. Ha azonban mégis hibáznánk, akkor a kivitelezési tevékenységre megkötött biztosításunk fedezetet nyújt az Ön kártalanítására. Biztosításunk fedezeti értéke dologi károkra 85 millió forint, a káreseményekkel kapcsolatos egyéb többletköltségekre 10 millió forint.

Közel 20 éves kivitelezői múltunk során azonban még soha nem okoztunk kárt, így kártalanításra sem volt szükség.

   

 


A napenergia-hasznosító rendszerek kivitelezését bízza gyakorlott, profi kivitelező csapatunkra!
 Napkollektorok felszerelése Napkollektorok felszerelése

Mert mi értünk hozzá.

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel

Április 24-től indul az MFB program
családi házak és társasházak részére


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 51 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez