Fesztiválok, rendezvények

A Naplopó Kft-ben fontosnak tartjuk, hogy a napenergia-hasznosítás lehetőségét, a napkollektoros rendszerek működését minél több helyen be tudjuk mutatni. Ezért több szállítható, könnyen összeszerelhető, nagy méretű mobil napkollektoros rendszert is elkészítettünk. Ezeket különböző nyári fesztiválokra, koncertekre, sportrendezvényekre visszük el, ahol a működő rendszert nagyon sokan megnézhetik és ki is próbálhatják. 

Greenpeace-Naplopó szolár zuhany

2006-ban a Greenpeace felkérésére elkészítettünk egy napkollektoros mobil zuhanyozót, amit aztán több nyári fesztiválon is üzembe helyeztünk. A 20 négyzetméter napkollektor és a 750 literes tároló kapacitás, valamint a víztakarékos zuhanyfejek és az idővezérelt vízadagolás lehetővé tette, hogy szép nyári napokon akár 100-200 fő is megfürödhessen a napkollektorok által előállított melegvízzel.

Greenpeace-Naplopó mobilzuhany SzlovákiábanGreenpeace-Naplopó mobilzuhany úton

A szolár zuhanynak nagy sikere volt a szlovákiai Pohoda Fesztiválon és természetesen a budapesti Sziget fesztiválon is.

Szolár zuhany a Sziget FesztiválonSzolár zuhany a Pohoda Fesztiválon

 

Vigántpetend, Művészetek Völgye (Kapolcsi Fesztivál)

A Naplopó Kft. 2003 óta minden nyáron ott van Vigántpetenden a Művészetek Völgye Fesztiválon. A Független Ökológiai Központ tulajdonában lévő Öregiskola udvarán felállítjuk a mobil zuhanyunkat, amit rákötünk az ott lévő fürdőházra. Napkollektoros rendszerünk derült idő esetén a Vigántpetenden megszállt és sátorozó fesztiválozók megelégedésére egy falunyi embert is lépes ellátni napenergiával felfűtött melegvízzel.

Napkollektorok a Művészetek VölgyébenNapkollektorok a Művészetek Völgyében

Következő nyáron jöjjön el Ön is, zuhanyozzon Vigántpetenden napmelegvízzel!

 

Budapest Plázs Fesztivál - 2004

2004-ben Budapesten megrendezésre került a Budapest Plázs nevű rendezvény. Egy hónapra lezárták az újpesti rakpartot az autók elől a Margit híd és a Dráva utca között, a dunapartot felszórták homokkal, és növényeket telepítettek. A rendezvény egyik üzenete a környezetbarát életmód volt. Mi két egyenként 20 négyzetméteres napkollektoros rendszert telepítettünk a rendezvény idejére. Ez a két napkollektoros berendezés biztosította a rendezvény helyszínén valamennyi vendéglátó egység részére a melegvizet.

Budapest Plázs FesztiválBudapest Plázs napkollektor

 

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 18 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez