Szolgáltatások

Kivitelezés

Napkollektoros és napelemes rendszerek kivitelezéseA napenergia-hasznosító rendszerek hibátlan működésének alapfeltétele a gondos, professzionális kivitelezés. A Naplopó kft. 20 éves kivitelezői tapasztalata, kivitelező kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy a kivitelezési munkálatokat a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Bővebben...

Méretezés, tervezés

Tervezés, méretezésA jól működő napkollektoros és napelemes rendszerek megvalósításának alapfeltétele a gondos méretezés és tervezés. A Naplopó kft. több mint 18 éves tervezői és kivitelezői tapasztalata, mérnök kollégáink felkészültsége, valamint a tulajdonunkban lévő legkorszerűbb méretezési szoftverek alkalmazása garanciát jelentenek arra, hogy a napenergia-hasznosító rendszerek méretezését, tervezését is a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Bővebben...

Karbantartás, szerviz

Napkollektoros rendszerek karbantartásaNaplopó kft. 20 éves kivitelezői tapasztalata, a szerviz tevékenységet végző kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, raktárkészletünk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy az általunk kivitelezett napenergia-hasznosító rendszerek szervizelését a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

A karbantartást, szerviz  tevékenységet legtapasztaltabb kivitelező kollégáink végzik, akik a szakma minden csínját-bínját ismerik. A karbantartás során gondoskodunk minden általunk beépített termék alkatrész utánpótlásáról, korrekt javításáról, szükség esetén cseréjéről.

 

Bővebben...

Kereskedelem

Napkollektoros termékek kereskedelmeNálunk szinte minden speciális terméket megvásárolhat, amire egy napelemes, vagy napkollektoros rendszer megvalósítása során szüksége lehet. Szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában.

Hogyan tud vásárolni? 

Jöjjön be hozzánk! Termékeink többségét raktáron tartjuk, ezeket azonnal meg tudja vásárolni. Telephelyünkön megnézheti saját, működő napkollektoros és napelemes rendszerünket is, termékeinket pedig bemutatótermünkben mutatjuk meg Önnek. Ráadásul megkínáljuk egy finom kávéval, vagy teával is.

Bővebben...

Házhoz szállítás

Házhoz szállításIgény esetén a nálunk megvásárolt termékek, vagy napkollektoros rendszerek házhoz szállításáról is gondoskodunk. A házhoz szállítási szolgáltatásunk bruttó 381 ezer forint (nettó 300 ezer forint) vásárlása esetén az ország egész területén díjtalan.

A házhoz szállítást általában saját tulajdonú, Ford Transit típusú ponyvás, vagy zárt furgonjainkkal végezzük. A kisebb méretű és súlyú termékeket futárszolgálattal, vagy postai úton juttatjuk el megrendelőinkhez.

Bővebben...

Tanácsadás, helyszíni felmérés

Tanácsadás a Naplopóban

A Naplopó telephelyén, Budapesten, a Szentendrei úton díjtalan tanácsadással állunk a rendelkezésére, ha napenergia-hasznosító rendszer megvalósítását tervezi. A tanácsadás során energetikai, műszaki, gazdasági és környezetvédelmi jellegű kérdéseire is választ adunk.

A tanácsadás mellett megnézheti saját napkollektoros és napelemes rendszerünket működés közben, bemutatótermünkben pedig valamennyi fontos termékünket szemügyre veheti. 

A tanácsadás mellé egy finom kávéval is várjuk!

Ha eljön hozzánk, személyesen is meggyőződhet arról, hogy a Naplopó Kft. felkészült vállalkozás, és minden személyi és tárgyi adottsággal rendelkezünk ahhoz, hogy megvalósítsuk az Ön napkollektoros, vagy napelemes rendszerét.

És még egy finom kávéval, vagy teával is megkínáljuk.

 

Bővebben...

Pályázatírás

A Naplopó Kft. a segítséget nyújt a napkollektoros, vagy napelemes rendszerek megvalósítása esetén igényelhető állami támogatással kapcsolatos ügyintézésében is. Lakossági pályázatok elkészítését általában díjtalanul vállaljuk, a nagyobb volumenű közületi pályázatok esetén pedig a szakmai, energetikai részének elkészítését végezzük el.

A napkollektoros rendszerek megvalósítását a Magyar Állam támogatja. A támogatásról az Új Széchenyi Terven belül a Zöldgazdaság-fejlesztési Program rendelkezik. Részlet a programból:

Új Széchenyi Terv"Magyarországon a sugárzási adottságok és a napos órák száma európai viszonylatban igen kedvezőek - ez is jelzi, hogy e területen jelentős kihasználatlan lehetőségeink vannak. Ezért kiemelt támogatásokkal célszerű elősegíteni a napenergia előállításához szükséges termelőkapacitások létrehozását."

A támogatás formája általában 30-85%-os mértékű vissza nem térítendő beruházási támogatás, amit pályázatok útján lehet igényelni. Külön pályázatok léteznek családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek, valamit vállalkozások és közületi létesítmények, intézmények részére. A pályázati lehetőségek sajnos nem folyamatosak, csak bizonyos időszakonként lehet pályázatokat benyújtani. Pályázni csak még nem megkezdett beruházásra lehet, már megvalósult, vagy megkezdett napkollektoros rendszerekre utólag már nem lehet pályázni.

Bővebben...

Oktatás

      

Napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése

Egy napos, egynapos tanfolyam

Ha a gyakorlatban is használható, alapos tudást szeretne, akkor jöjjön el egynapos szakmai oktatásunkra!

Bővebben...

Alkategóriák

 • Méretezés, tervezés
  • Napelemes rendszerek engedélyeztetése

   Hálózatra kapcsolt napelemes rendszer csak a villamosenergia hálózatot üzemeltető hálózati engedélyes társaság előzetes jóváhagyásával lehet létesíteni. Amennyiben a háztartási méretű (50 kW-nál kisebb) napelemes rendszerének kivitelezésével a Naplopó Kft-t bízza meg, akkor a jóváhagyatási eljárást is elvégezzük. Ehhez meghatalmazást kérünk Öntől, amivel mi intézzük az igénybejelentést és a csatlakozási dokumentáció jóváhagyatását is. Önnek csak annyi dolga lesz a villamosenergia szolgáltatójával, hogy a napelemes rendszer elkészülte után aláírja a hálózathasználati szerződést.

   Egyetemes villamosenergia-szolgáltatók területi elosztása

   A jóváhagyatási eljárás intézéséhez szükségünk van meghatalmazásra, a fogyasztó és a fogyasztási hely adataira, tulajdoni lapra és helyszínrajzra, valamint a mérőhelyről készült néhány fényképre. A szükséges adatok és dokumentumok elküldéséhez kérjük válassza ki, Ön melyik szolgáltatási területhez tartozik.

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel

Április 24-től indul az MFB program
családi házak és társasházak részére


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 24 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez