Kereskedelem

Napkollektoros termékek kereskedelmeNálunk szinte minden speciális terméket megvásárolhat, amire egy napelemes, vagy napkollektoros rendszer megvalósítása során szüksége lehet. Szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában.

Hogyan tud vásárolni? 

Jöjjön be hozzánk! Termékeink többségét raktáron tartjuk, ezeket azonnal meg tudja vásárolni. Telephelyünkön megnézheti saját, működő napkollektoros és napelemes rendszerünket is, termékeinket pedig bemutatótermünkben mutatjuk meg Önnek. Ráadásul megkínáljuk egy finom kávéval, vagy teával is.

 

Nem szeretne bejönni hozzánk? Rendeljen Webáruházunkon keresztül!

Naplopó webáruház

Webáruházunk éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll. Itt megnézheti valamennyi termékünket, és ha megtalálta amit keresett, azonnal meg is rendelheti. Ha kéri a termék kiszállítását, a szállítási költséget is azonnal láthatja. Háromszázezer forint feletti vásárlás esetén a kiszállítást Magyarország területén díjtalanul elvégezzük.


A Naplopó Kft. a napkollektoros rendszerek kereskedelmét 2006. óta MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti, akkreditált minőségirányítási rendszer alkalmazásával végzi.

 

Kereskedelmi engedély

 

Engedélyeink

Kereskedelmi tevékenység végzését a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 6/G.§ szakasza alapján a területileg illetékes polgármesteri hivatalnál be kell jelenteni. A Naplopó Kft. Budapest III. kerületében működik, így Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál regisztráltattuk a kereskedelmi tevékenységünket. Nyilvántartási számunk: 10902

 

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel

Április 24-től indul az MFB program
családi házak és társasházak részére


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 51 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez