Napelemes rendszerek engedélyeztetése

Hálózatra kapcsolt napelemes rendszer csak a villamosenergia hálózatot üzemeltető hálózati engedélyes társaság előzetes jóváhagyásával lehet létesíteni. Amennyiben a háztartási méretű (50 kW-nál kisebb) napelemes rendszerének kivitelezésével a Naplopó Kft-t bízza meg, akkor a jóváhagyatási eljárást is elvégezzük. Ehhez meghatalmazást kérünk Öntől, amivel mi intézzük az igénybejelentést és a csatlakozási dokumentáció jóváhagyatását is. Önnek csak annyi dolga lesz a villamosenergia szolgáltatójával, hogy a napelemes rendszer elkészülte után aláírja a hálózathasználati szerződést.

Egyetemes villamosenergia-szolgáltatók területi elosztása

A jóváhagyatási eljárás intézéséhez szükségünk van meghatalmazásra, a fogyasztó és a fogyasztási hely adataira, tulajdoni lapra és helyszínrajzra, valamint a mérőhelyről készült néhány fényképre. A szükséges adatok és dokumentumok elküldéséhez kérjük válassza ki, Ön melyik szolgáltatási területhez tartozik.

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 30 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez