Kivitelezés

Napkollektoros és napelemes rendszerek kivitelezéseA napenergia-hasznosító rendszerek hibátlan működésének alapfeltétele a gondos, professzionális kivitelezés. A Naplopó kft. 20 éves kivitelezői tapasztalata, kivitelező kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy a kivitelezési munkálatokat a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.


A Naplopó Kft. a napenergia-hasznosító rendszerek kivitelezését 2006 óta MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti, akkreditált minőségirányítási rendszer alkalmazásával végzi.

Az év épületgépész kivitelezője oklevél

 

 

Elismeréseink

Kivitelezői tevékenységünk elismeréseként 2012-ben a Naplopó Kft. elnyerte az év épületgépész kivitelező vállalkozása címet. Ezt a díjat minden évben a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Tagozata, valamint a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége ítéli oda. A díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vette át 2012. november 30-án.

 

MKIK nyivántartás

 

Engedélyeink

Magyarországon az építőipari szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 27.§(1) bekezdése alapján épületgépészeti kivitelezői tevékenységet csak olyan vállalkozás végezhet, aki bejegyzésre került a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésügyi Regisztrációs Irodája által vezetett építőipari kivitelezői nyilvántartásba. A Naplopó Kft. a szükséges regisztrációval rendelkezik, a nyilvántartási számunk: 11A51927.

 

ÉMI minősítésMinősítéseink

Családi házak, valamint iparosított technológiával épült lakóházak és társasházak (panelházak) állami támogatással megvalósuló napkollektoros rendszereinek kivitelezését csak az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált és minősített szakkivitelező vállalkozás végezheti. Családi házak kivitelezéséhez csak viszonylag egyszerű regisztráció szükséges. Panelházak kivitelezéséhez viszont komoly, a vállalkozás személyi, tárgyi, jogi és pénzügyi alkalmasságát, és referencia munkáit egyaránt vizsgáló minősítő eljáráson kell átesni. A Naplopó Kft. az ÉMI által minősített vállalkozás, a épületgépészeti munkák esetében a legmagasabb kategóriájú minősítéssel rendelkezik.

A Naplopó Kft. ÉMI tanúsítványának regisztrációs száma: ÉMI-ÉMV/B-134/1/2011.

 

Építés-Szerelési biztosításBiztosításunk - Az Ön biztonsága

A Naplopó Kft. érvényes Építés-, Szerelésbiztosítással rendelkezik. Ez azért fontos, hogy Ön a kivitelezésünk ideje alatt is biztonságban tudhassa lakását, vagy egyéb épületeit és értékeit. Természetesen mi a legjobb tudásunk szerint, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a napkollektoros rendszer kivitelezése során ne kövessünk el hibát, és még véletlenül sem okozzunk kárt Önnek. Ha azonban mégis hibáznánk, akkor a kivitelezési tevékenységre megkötött biztosításunk fedezetet nyújt az Ön kártalanítására. Biztosításunk fedezeti értéke dologi károkra 85 millió forint, a káreseményekkel kapcsolatos egyéb többletköltségekre 10 millió forint.

Több mint 16 éves kivitelezői múltunk során azonban még soha nem okoztunk kárt, így kártalanításra sem volt szükség.

 

3 év kivitelezési garancia

Kivitelezési garancia

Az általunk végzett napenergia-hasznosító rendszerek kivitelezésére 3 év garanciát vállalunk. (A Thermosolar napkollektorokra viszont 10 év termékgarancia vonatkozik.)

 


A napkollektoros és napelemes rendszerek kivitelezését bízza gyakorlott, profi kivitelező csapatunkra!
 Napkollektorok felszerelése Napkollektorok felszerelése

Mert mi értünk hozzá.

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel

Április 24-től indul az MFB program
családi házak és társasházak részére


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 29 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez