Pályázatírás

A Naplopó Kft. a segítséget nyújt a napkollektoros, vagy napelemes rendszerek megvalósítása esetén igényelhető állami támogatással kapcsolatos ügyintézésében is. Lakossági pályázatok elkészítését általában díjtalanul vállaljuk, a nagyobb volumenű közületi pályázatok esetén pedig a szakmai, energetikai részének elkészítését végezzük el.

A napkollektoros rendszerek megvalósítását a Magyar Állam támogatja. A támogatásról az Új Széchenyi Terven belül a Zöldgazdaság-fejlesztési Program rendelkezik. Részlet a programból:

Új Széchenyi Terv"Magyarországon a sugárzási adottságok és a napos órák száma európai viszonylatban igen kedvezőek - ez is jelzi, hogy e területen jelentős kihasználatlan lehetőségeink vannak. Ezért kiemelt támogatásokkal célszerű elősegíteni a napenergia előállításához szükséges termelőkapacitások létrehozását."

A támogatás formája általában 30-85%-os mértékű vissza nem térítendő beruházási támogatás, amit pályázatok útján lehet igényelni. Külön pályázatok léteznek családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek, valamit vállalkozások és közületi létesítmények, intézmények részére. A pályázati lehetőségek sajnos nem folyamatosak, csak bizonyos időszakonként lehet pályázatokat benyújtani. Pályázni csak még nem megkezdett beruházásra lehet, már megvalósult, vagy megkezdett napkollektoros rendszerekre utólag már nem lehet pályázni.

 

Konkrét pályázatok megtekintéséhez válasszon az alábbi pályázat típusok közül:

 

Családi házak napkollektoros rendszerei

Lakossági pályázatok

Pályázatok családi házak és kisebb társasházak részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.


Társasházak napkollektoros rendszerei

Társasházak, panelházak

Pályázatok iparosított technológiával épült lakóházak (panelházak) részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.


Pályázatok vállalkozásoknak, közületeknek

Vállalkozások, közületek

Európai Uniós forrású KEOP pályázatok vállalkozások, állami és önkormányzati intézmények,  egyéb nagyobb létesítmények részére.

Ha most nem talál nyitott pályázati lehetőséget, de szeretne időben értesülni új pályázat megjelenéséről, iratkozzon fel nálunk, mi tájékoztatni fogjuk Önt!

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 9 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez