naplopo

 Az év kivitelező vállalkozása, 2012.

Az év kivitelezője oklevél

Kivitelezői tevékenységünk elismeréseként 2012-ben a Naplopó Kft. elnyerte az év épületgépész kivitelező vállalkozása címet. Ezt a díjat minden évben a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Tagozata, valamint a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége ítéli oda. A díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vette át 2012. november 30-án. 

 


Dr. Kocsis Károly díj, 2015.

Kocsis Károly díj

A díjat Kocsis Károly (1935-2005) egyetemi tanár, rektor munkatársa, Dr. Barótfi István és a Szent István Egyetemen - 2002-ben - elsőként végzett EU energiagazdálkodási szakmérnök hallgatói hozták létre. Minden évben az a személy kapja meg e kitüntetést, aki a megújuló energiaforrások magyarországi alkalmazásában jelentős eredményt ért el. 2015-ben a díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vehette át.


RENERGY AWARD, 2013.

Renergy Award díj

A szakma kiváló személyisége - Outstanding Personality

A Renergy díjat a német székhelyű REECO GmbH, a megújuló energiák és az energiahatékonyság területén Európa egyek vezető kiállítás-, konferencia-, és rendezvény szervezője ítéli oda a megújuló energiák területén tevékenykedő ismert és elismert kiváló személyiségeknek. 2013-ban a díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vehette át.


Delfin díj, 2016.

Delfin Díj

A Delfin díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) a Magyar Telekom alapította 2008-ban, és olyan vállalkozások elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.
A Naplopó Kft. a fenntarthatósági tudatformálás, oktatás kategória 2016-os díját nyerte el.


MINŐSÍTETT PANASZMENTES VÁLLALKOZÁS

Az Építkezők Országos Egyesülete által kiállított tanúsítvány igazolja, hogy a Naplopó Kft. a fogyasztóvédelmi szempontokat kiemelten kezeli, és a társadalmi felelősségvállalásban aktív szerepet vállal. Az Építőipari Panaszmentességi Igazolást kizárólag abban az esetben kerül kiállításra, ha az azt igénylő gazdálkodó szervezet az Építőipari Panasznyilvántartásban nem szerepel, illetve az igazolás Szabályzatában előírt feltételeknek megfelel, és az abban előírtakat magára nézve kötelező érvényűnek elfogadja.


Engedélyeink

MKIK nyilvantartas

p>Magyarországon az építőipari szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 27.§(1) bekezdése alapján épületgépészeti kivitelezői tevékenységet csak olyan vállalkozás végezhet, aki bejegyzésre került a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésügyi Regisztrációs Irodája által vezetett építőipari kivitelezői nyilvántartásba. A Naplopó Kft. a szükséges regisztrációval rendelkezik, a nyilvántartási számunk: 11A51927.

Minősítéseink

ÉMI minosites

Családi házak, valamint iparosított technológiával épült lakóházak és társasházak (panelházak) állami támogatással megvalósuló napkollektoros rendszereinek kivitelezését csak az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált és minősített szakkivitelező vállalkozás végezheti. Családi házak kivitelezéséhez csak viszonylag egyszerű regisztráció szükséges. Panelházak kivitelezéséhez viszont komoly, a vállalkozás személyi, tárgyi, jogi és pénzügyi alkalmasságát, és referencia munkáit egyaránt vizsgáló minősítő eljáráson kell átesni. A Naplopó Kft. az ÉMI által minősített vállalkozás, a épületgépészeti munkák esetében a legmagasabb kategóriájú minősítéssel rendelkezik.

A Naplopó Kft. ÉMI tanúsítványának regisztrációs száma: ÉMI-ÉMV/B-134/1/2011.


Biztosításunk - Az Ön biztonsága

biztositasi kotveny

A Naplopó Kft. érvényes Építés-, Szerelésbiztosítással rendelkezik. Ez azért fontos, hogy Ön a kivitelezésünk ideje alatt is biztonságban tudhassa lakását, vagy egyéb épületeit és értékeit. Természetesen mi a legjobb tudásunk szerint, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a kivitelezési munka során ne kövessünk el hibát, és még véletlenül sem okozzunk kárt Önnek. Ha azonban mégis hibáznánk, akkor a kivitelezési tevékenységre megkötött biztosításunk fedezetet nyújt az Ön kártalanítására. Biztosításunk fedezeti értéke dologi károkra 85 millió forint, a káreseményekkel kapcsolatos egyéb többletköltségekre 10 millió forint.


A napenergia-hasznosító rendszerek kivitelezését bízza gyakorlott, profi kivitelező csapatunkra!
Napkollektorok felszereléseNapkollektorok felszerelése

Mert mi értünk hozzá.