naplopo

A Naplopó Kft. a segítséget nyújt a napkollektoros, vagy napelemes rendszerek megvalósítása esetén igényelhető állami támogatással kapcsolatos ügyintézésében is. Lakossági pályázatok elkészítését általában díjtalanul vállaljuk, a nagyobb volumenű közületi pályázatok esetén pedig a szakmai, energetikai részének elkészítését végezzük el.

A támogatás formája általában 30-100%-os mértékű vissza nem térítendő beruházási támogatás, amit pályázatok útján lehet igényelni. Külön pályázatok léteznek családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek, valamit vállalkozások és közületi létesítmények, intézmények részére. A pályázati lehetőségek sajnos nem folyamatosak, csak bizonyos időszakonként lehet pályázatokat benyújtani. Pályázni csak még nem megkezdett beruházásra lehet, már megvalósult, vagy megkezdett napkollektoros rendszerekre utólag már nem lehet pályázni.

Az aktulásan elérhető, nyitott pályázatokat a honlapunkon is megnézheti.

Családi házak napkollektoros rendszerei

Lakossági pályázatok

Pályázatok családi házak és kisebb társasházak részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.

Aktuális és korábbi lakossági pályázatok

Társasházak napkollektoros rendszerei

Társasházak, panelházak pályázatai

Pályázatok iparosított technológiával épült lakóházak (panelházak) részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.

Aktuális és korábbi panel pályázatok

Pályázatok vállalkozásoknak, közületeknek

Vállalkozások, közületek

Európai Uniós forrású KEOP pályázatok vállalkozások, állami és önkormányzati intézmények,  egyéb nagyobb létesítmények részére.

Aktuális és korábbi pályázatok

Ha most nem talál nyitott pályázati lehetőséget, de szeretne időben értesülni új pályázat megjelenéséről, iratkozzon fel nálunk, mi tájékoztatni fogjuk Önt!