naplopo

A Naplopó telephelyén, Budapesten, a Szentendrei úton díjtalan tanácsadással állunk a rendelkezésére, ha napenergia-hasznosító rendszer megvalósítását tervezi. A tanácsadás során energetikai, műszaki, gazdasági és környezetvédelmi jellegű kérdéseire is választ adunk. A tanácsadás mellett megnézheti saját napkollektoros és napelemes rendszerünket működés közben, bemutatótermünkben pedig valamennyi fontos termékünket szemügyre veheti. 

Ha eljön hozzánk, személyesen is meggyőződhet arról, hogy a Naplopó Kft. felkészült vállalkozás, és minden személyi és tárgyi adottsággal rendelkezünk ahhoz, hogy megvalósítsuk az Ön napkollektoros, vagy napelemes rendszerét.

És még egy finom kávéval, vagy teával is megkínáljuk.

Bejelentkezés, időpont kérése

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, adja meg a telefonszámát.
Kérem, adjon meg valós E-mail címet!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.

Ha a tanácsadás során konkrét műszaki és árajánlatot szeretne kapni, akkor az alábbi információkra lesz szükségünk:

Napkollektoros rendszer esetén:

 • Hőfogyasztási adatokra. Melegvíz fogyasztási adatokra, épületfűtés esetén az épület hőszükségletét jellemző adatokra, medence fűtés esetén a medence méretére és egyéb fontosabb jellemzőire.
 • A hagyományos épületgépészeti rendszer adataira. A már meglévő, vagy tervezett hagyományos, pl. gázkazános rendszer fontosabb jellemzőire. Hőtermelők típusa, teljesítménye, a melegvíz készítés módja, a fűtési rendszer kialakítása... stb.
 • A napkollektorok elhelyezésére kiszemelt felület adataira. Hová lehet felszerelni a napkollektorokat? A rendelkezésre álló felületek méretei, dőlésszögük és tájolásuk, tetőre szerelés esetén a tetőhéjalás típusa.
 • A kazánház, gépészeti helyiség adataira. A napkollektoros rendszer megvalósítása során beépítendő melegvíz-, vagy puffertárolók és egyéb gépészeti berendezések számára rendelkezésre álló helyiség adatai, alapterület, belmagasság, a napkollektoroktól való távolság... stb.
 • Tervek, fényképek. Nagyon hasznos, ha magával hozza az napkollektoros rendszer által érintett épület építész és épületgépész terveit, valamint néhány fényképet az épületről, elsősorban a tetőfelületekről, a meglévő épületgépészeti berendezésekről és a gépészeti helyiségről. (A terveket és a fényképeket természetesen hozhatja elektronikus adathordozón is.)

Napelemes rendszer esetén:

 • Éves villamosenergia fogyasztási adatokra. Ha nem tudja az éves villamosenergia fogyasztását (kWh/év), hozza el villanyszámláit.
 • Villamosenergia szolgáltatójának megnevezésére. (E.ON, ELMŰ, DÉMÁSZ, ÉMÁSZ)
 • A napelemek elhelyezésére szolgáló felület adataira. Hová lehet felszerelni a napelemeket? A rendelkezésre álló felületek méretei, dőlésszögük és tájolásuk, tetőre szerelés esetén a tetőhéjalás típusa.
 • Tervek, fényképek. Nagyon hasznos, ha magával hozza az napelemes rendszer által érintett épület építész és ha van, villamos terveit, valamint néhány fényképet a napelemek felszerelésének helyéről, tetőre szerelés esetén a tetőfelületekről, az inverter elhelyezésére szolgáló helyiségről. (A terveket és a fényképeket természetesen hozhatja elektronikus adathordozón is.)

Tanácsadásra a nyitvartartási időnkön belül (H-P: 8:00 - 16:30) bármikor szívesen látjuk, de ha biztosan azt szeretné, hogy egy felkészült mérnök kollégáink is bent legyen és várja Önt, akkor kérjük, jelentkezzen be az alábbi űrlap kitöltésével.

Helyszíni felmérés

 • A pontos műszaki és árajánlat elkészítéséhez általában szükséges helyszíni felmérést is végezni. Ezt általában a telephelyünkön megtörtént személyes, vagy elektronikus úton lezajlott konzultáció után végezzük el.
 • Budapesten és közvetlen környékén a helyszíni felmérést ingyenesen elvégezzük. 
 • Ha az ország távolabbi részéről érdeklődik, természetesen akkor is vállaljuk a helyszíni felmérést. Ezt vagy az Ön közelében lévő egyik partnerünk végzi el, vagy a mi munkatársunk. A távolabbi helyszíni felmérések díja bruttó 200 Ft/km. A kifizetett felmérési díjat komplett rendszer megrendelése esetén a vállalási árba beszámítjuk. 

A napkollektoros és napelemes rendszerek megvalósítását bízza ránk!

 Napkollektoros rendszerek kivitelezése

Mert mi értünk hozzá.