naplopo

Nálunk szinte minden speciális terméket megvásárolhat, amire egy napelemes, vagy napkollektoros rendszer megvalósítása során szüksége lehet. Szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő termékek, vagy komplett rendszerek kiválasztásában. Termékeinket megvásárolhatja a telephelyünkön személyesen, vagy a webáruházunkból is.

Hogyan tud vásárolni? 

Jöjjön be hozzánk! Termékeink többségét raktáron tartjuk, ezeket azonnal meg tudja vásárolni. Telephelyünkön megnézheti saját, működő napkollektoros és napelemes rendszerünket is, termékeinket pedig bemutatótermünkben mutatjuk meg Önnek. Ráadásul megkínáljuk egy finom kávéval, vagy teával is.

 Nem szeretne bejönni hozzánk? Rendeljen Webáruházunkon keresztül!

Naplopó webáruház

Webáruházunk éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll. Itt megnézheti valamennyi termékünket, és ha megtalálta amit keresett, azonnal meg is rendelheti. Ha kéri a termék kiszállítását, a szállítási költséget is azonnal láthatja. Háromszázezer forint feletti vásárlás esetén a kiszállítást Magyarország területén díjtalanul elvégezzük.


A Naplopó Kft. a napkollektoros rendszerek kereskedelmét 2006. óta MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti, akkreditált minőségirányítási rendszer alkalmazásával végzi.

Kereskedelmi engedély

 

Engedélyeink

Kereskedelmi tevékenység végzését a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 6/G.§ szakasza alapján a területileg illetékes polgármesteri hivatalnál be kell jelenteni. A Naplopó Kft. Budapest III. kerületében működik, így Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál regisztráltattuk a kereskedelmi tevékenységünket. Nyilvántartási számunk: 10902